IÑURRATEGI, VALLEJO ETA ZABALZAK WOPEAK PROIEKTUAREN ZORTZIGARREN ETAPARI EKINGO DIOTE
08 Ekaina 2016
WOPeak The Walk On Project (WOP) Fundazioaren alpinismo proiektu bat da, alpinismoa bizi-eskolatzat hartzen duena.
Zer da WOPeak. WOPeak The Walk On Project (WOP) Fundazioaren alpinismo proiektu bat da, alpinismoa bizi-eskolatzat hartzen duena. Taldekako proiektu bat da, konpromisoa, iraunkortasuna, esfortzua, laguntasuna, hobekuntza eta emozioa puntu gorenera eramaten dituena.
WOPeak Espedizioa bere zortzigarren etapan dago. Babesleak Basque Team-EDP, BBK, Euskaltel, Fagor, Surne, Ternua eta Yimby dira, eta kolaboratzaileak Satlink eta Thuraya.
WOP fundazioaren proiektuak orain dela sei urte hasi zuen bere erronka, Gorbeiara igoz, eta uda honetan bere zortzigarren etapa beteko du. “Hau ez da edozein etapa. Elkarrekin, talde moduan, honaino iritsi gara: zortzi milakora”.
WOPeak talde alpinoa, Iñurrategi, Vallejo eta Zabalzarekin, Pakistanerantz abiatuko da. Helburua: Gasherbrum mendiak, munduko mendi garaienetako hiru dituen mendi-kate izugarri bat.
Mendizaleak plan ireki eta malgu batez iritsiko dira, baldintza meteorologikoen eta mendiaren egoeraren arabera moldatzekoa.
Espedizioaren beste alderdi batzuk I+G, ekipamendu teknikoaren ingurumen-alderdiak eta Eneko Atxa 3 Michelin izardunak ekarritako osagai gastronomikoak izango dira.
WOPeak Espedizioa bere zortzigarren etapan dago. Babesleak Basque Team-EDP, BBK, Euskaltel, Fagor, Surne, Ternua eta Yimby dira, eta kolaboratzaileak Satlink eta Thuraya.
WOP fundazioaren proiektuak orain dela sei urte hasi zuen bere erronka, Gorbeiara igoz, eta uda honetan bere zortzigarren etapa beteko du. “Hau ez da edozein etapa. Elkarrekin, talde moduan, honaino iritsi gara: zortzi milakora”.
WOPeak talde alpinoa, Iñurrategi, Vallejo eta Zabalzarekin, Pakistanerantz abiatuko da. Helburua: Gasherbrum mendiak, munduko mendi garaienetako hiru dituen mendi-kate izugarri bat.
Mendizaleak plan ireki eta malgu batez iritsiko dira, baldintza meteorologikoen eta mendiaren egoeraren arabera moldatzekoa.
Espedizioaren beste alderdi batzuk I+G, ekipamendu teknikoaren ingurumen-alderdiak eta Eneko Atxa 3 Michelin izardunak ekarritako osagai gastronomikoak izango dira.