IÑURRATEGI, VALLEJO I ZABALZA PARTEIXEN CAP A LA VUITENA ETAPA DEL PROJECTE WOPEAK
08 juny 2016
WOPeak és un projecte d’alpinisme de la Fundació The Walk On Project (WOP) que entén l’alpinisme com una escola de vida.
Què és WOPeak. WOPeak és un projecte d’alpinisme de la Fundació The Walk On Project (WOP) que entén l’alpinisme com una escola de vida. Un projecte d’equip en què el compromís, la tenacitat, l’esforç, la companyonia, la superació i l’emoció tenen la màxima expressió.
L’expedició WOPeak es troba en la seva vuitena etapa i compta amb el patrocini de Basque Team-EDP, BBK, Euskaltel, Fagor, Surne, Ternua i Yimby i amb la col·laboració de Satlink i Thuraya.
El projecte de la Fundació WOP, que començava el seu repte fa sis anys pujant al Gorbeia, farà aquest estiu la seva vuitena etapa. “Aquesta no és una etapa qualsevol. Junts, en equip, hem arribat fins aquí: el vuitmil.”
L’equip alpí WOPeak, amb Iñurrategi, Vallejo i Zabalza, parteix cap al Pakistan. El seu objectiu: els Gasherbrum, un imponent massís que allotja tres de les muntanyes més altes del món.
Els muntanyencs arribaran amb un pla obert i flexible que s’adaptarà a les condicions meteorològiques i a la mateixa muntanya.
R+D, aspectes mediambientals en l’equipament tècnic i complements gastronòmics a càrrec del 3 estrelles Michelin Eneko Atxa seran altres dels ingredients de l’expedició.
L’expedició WOPeak es troba en la seva vuitena etapa i compta amb el patrocini de Basque Team-EDP, BBK, Euskaltel, Fagor, Surne, Ternua i Yimby i amb la col·laboració de Satlink i Thuraya.
El projecte de la Fundació WOP, que començava el seu repte fa sis anys pujant al Gorbeia, farà aquest estiu la seva vuitena etapa. “Aquesta no és una etapa qualsevol. Junts, en equip, hem arribat fins aquí: el vuitmil.”
L’equip alpí WOPeak, amb Iñurrategi, Vallejo i Zabalza, parteix cap al Pakistan. El seu objectiu: els Gasherbrum, un imponent massís que allotja tres de les muntanyes més altes del món.
Els muntanyencs arribaran amb un pla obert i flexible que s’adaptarà a les condicions meteorològiques i a la mateixa muntanya.
R+D, aspectes mediambientals en l’equipament tècnic i complements gastronòmics a càrrec del 3 estrelles Michelin Eneko Atxa seran altres dels ingredients de l’expedició.