Imagen de cabecera noticias

Surne, un any més amb el Lointek Gernika KESB

23 novembre 2021
Surne, un any més amb el Lointek Gernika KESB

SURNE col·labora un any més amb l’equip de bàsquet Lointek GERNIKA KESB. Una aposta segura per a aquesta nova temporada, amb moltes il·lusions i un equip, el Lointek Gernika KESB, amb uns valors de joc i una personalitat, capaços d’aixecar passions dins del bàsquet femení, amb els quals s’identifica plenament SURNE.

Ángela Martínez de Arano, responsable de Control de SURNE, va rubricar l’acord juntament amb Gerardo Candina, president del Gernika, i va comentar: “L’esperit d’un equip transcendeix més enllà i transmet aquests valors als aficionats, i a la societat en general. Aquests valors són a l’ADN de SURNE, no en va portem més de 115 anys protegint els biscaïns. I l’entrega, el compromís i la superació que caracteritzen el Gernika KESB sempre haurien d’estar presents en tots els projectes que es posin en marxa.”

D’altra banda, Candina va reconèixer: “Continuar comptant amb el suport d’una firma com SURNE, sens dubte un valor segur a totes les escales, ens ajuda i dona tranquil·litat per continuar consolidant aquest projecte.”

Noticias Relacionadas

17 abril 2024
Malgrat que normalment els autònoms “creuen” que no tenen accidents o malalties que els impedeixin complir els seus compromisos en l’activitat econòmica, les estadístiques de la…
22 març 2024
Malgrat que l’atur registrat a Espanya el novembre del 2023 encara supera els 2,7 milions de persones, segons les dades publicades pel Ministeri de Treball i Economia Social, no…
26 febrer 2024
La contractació d’una assegurança de vida acostuma a ser un moment important per diverses qüestions. Font: IATI