Imagen de cabecera noticias

Surne Bilbao Basket, patrocinador oficial de l’equip bilbaí

17 setembre 2021
SURNE-BILBAO-BASKET

A SURNE fem un salt qualitatiu i donem nom a l’equip de bàsquet, SURNE BILBAO BASKET.

 

Molts anys de vinculació amb el bàsquet i una estratègia pensada per incrementar la notorietat de la nostra marca han donat com a resultat la presentació del nou nom de l’equip i dels detalls del patrocini en una conferència de premsa celebrada al Museu Guggenheim de BILBAO, a la qual va acudir tot l’equip amb la nova samarreta.

 


SURNE BILBAO BASKET, equip d'ACB.


SURNE Seguros y Pensiones associa la seva imatge a la de l’equip de bàsquet, en una aposta estratègica per augmentar la imatge de marca a escala nacional.  

Valors com l’esforç, la constància, el treball en equip i la passió en el que es fa defineixen clarament la filosofia de SURNE com a companyia d’assegurances, que té com a col·laboradors principals la xarxa de corredors, als quals intentarà transmetre la passió per aquest esport.

Aquest patrocini dona nom a l’equip, present tant en l’equipament com en el marxandatge i la senyalística de vehicles i el camp de joc. De manera paralel·la es dissenyaran diferents accions per fer arribar a tots els nostres clients aquest acord i el que això implica.

 

 

Noticias Relacionadas

26 setembre 2022
A Espanya hi ha més de 3,3 milions d’empreses, més de dos milions i mig de les quals són microempreses (fins a 9 assalariats).
31 agost 2022
El teixit empresarial espanyol es caracteritza per estar integrat per empreses de dimensió reduïda (el 97 % facturen menys de 2 milions d’euros i el 95 % tenen menys de 9…
8 agost 2022
L’augment de l’esperança de vida en una societat, si bé és una gran notícia que reflecteix el desenvolupament que ha assolit, també comporta una sèrie de riscos, entre els quals de