Imagen de cabecera noticias

Gràcies per venir

10 maig 2022
ASAMBLEA-SURNE-2022-BILBAO

Volem donar el nostre agraïment a tots i totes els qui ens van acompanyar el 25 d’abril passat en l’Assemblea anual, que va tenir lloc al Museu Guggenheim.

Després de 2 anys amb una Junta General en línia sense poder estar amb els nostres mutualistes, per fi aquest 2022 la vam celebrar de manera presencial. Després d’escoltar Rafael Urrutia i Alberto Uriarte desgranar el present i el futur de la nostra entitat, vam poder conversar juntament amb els assistents en un escenari tan especial com és el Bilbao Guggenheim Museoa.

Va ser un plaer compartir aquest temps i poder transmetre de primera mà la marxa de l’entitat. En l’ordre del dia es va tractar l’aprovació dels comptes anuals, l’informe de gestió i gestió social de l’exercici 2021, la delegació de facultats i l’aprovació de l’acta.

En aquest vídeo breu es pot veure un resum del dia

Noticias Relacionadas

23 juny 2022
El patrimoni sota gestió dels plans de pensions del sistema individual i d’EPSV va disminuir un -1,17 % durant el mes de maig, de manera que el total gestionat se situa en 90.436…
6 juny 2022
30 vaixells van prendre part en aquesta històrica prova, que es va celebrar en un dia ennuvolat i amb més vent del que s’esperava.
13 maig 2022
S’ha disputat a les aigües de l’Abra del 13 al 15 de maig, amb les millors tripulacions femenines d’Espanya en la classe J80