Imagen de cabecera noticias

Ens tens. Més que un eslògan

13 febrer 2023
Trabajador con pantalla

A Surne som gent de paraula, i val tant per als clients com per als col·laboradors i els corredors. Per això, quan diem que ens tens…, és que ens tens.

El nostre eslògan nou és més que això, és una declaració de principis, un compromís que adoptem quan confies en nosaltres per assegurar el que t’estimes més, o per estar tranquil al teu negoci. Si passa alguna cosa, ens tens. I si no passa res, també ens tens per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre les assegurances.

Fins i tot si no ets client nostre, també ens tens. Volem poder oferir-te la nostra experiència de gairebé 120 anys i la innovació en assegurances per a la teva manera de viure.

vida    empresas     autonomo     corredor

I, evidentment, si ets corredor d’assegurances, també ens tens. Pots treballar amb nosaltres i descobrir el que és tenir una companyia d’assegurances de part teva. No som els primers en satisfacció global per res; la majoria de corredories d’assegurances ens han triat com el millor servei global, i també han premiat el nostre servei en productes com ara vida risc, vida estalvi i accidents, tant individual com col·lectiu.

Així, doncs, ja ho saps. Ens tens.

Noticias Relacionadas

22 març 2023
Aquesta foto és molt més que una imatge, ja que simbolitza el compromís de Surne amb WOP, amb la ciència i la salut.
15 febrer 2023
A l’espera dels resultats que vagi generant el comportament d’aquest model, ja es poden anticipar determinades reflexions i conclusions sobre l’impacte que comportarà aquest model…
8 febrer 2023
A més, ADECOSE considera SURNE la millor companyia en els rams d’accidents individual i col·lectiu, vida risc individual i col·lectiu i vida estalvi pensions individual i col·…