Imagen de cabecera noticias

Ens tens. Més que un eslògan

13 febrer 2023
Trabajador con pantalla

A Surne som gent de paraula, i val tant per als clients com per als col·laboradors i els corredors. Per això, quan diem que ens tens…, és que ens tens.

El nostre eslògan nou és més que això, és una declaració de principis, un compromís que adoptem quan confies en nosaltres per assegurar el que t’estimes més, o per estar tranquil al teu negoci. Si passa alguna cosa, ens tens. I si no passa res, també ens tens per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre les assegurances.

Fins i tot si no ets client nostre, també ens tens. Volem poder oferir-te la nostra experiència de gairebé 120 anys i la innovació en assegurances per a la teva manera de viure.

vida    empresas     autonomo     corredor

I, evidentment, si ets corredor d’assegurances, també ens tens. Pots treballar amb nosaltres i descobrir el que és tenir una companyia d’assegurances de part teva. No som els primers en satisfacció global per res; la majoria de corredories d’assegurances ens han triat com el millor servei global, i també han premiat el nostre servei en productes com ara vida risc, vida estalvi i accidents, tant individual com col·lectiu.

Així, doncs, ja ho saps. Ens tens.

Noticias Relacionadas

13 novembre 2023
Un dels objectius principals de la reforma de les pensions de 2021 i 2022 era l’equiparació dels ingressos mitjans entre els diferents règims, atès que tradicionalment les prestaci
25 octubre 2023
L’escenari macroeconòmic travessa un període de llums i ombres com a conseqüència de l’enduriment significatiu de les condicions monetàries dels últims temps.
20 setembre 2023
Com en anys anteriors, pots gaudir amb Surne del bàsquet en directe.