Imagen de cabecera noticias

Surnepensió Cobas: Paramés explicarà la seva filosofia d’inversió Value

17 novembre 2022
Evento Surnepension Cobas: Euskalduna Bilbao

L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de novembre a l’Euskalduna de Bilbao.

El pròxim dia 30 de novembre, la gestora Cobas AM, en col·laboració amb Norwealth AV i Surnepensió EPSV, celebrarà un esdeveniment al Palau Euskalduna (av. Abandoibarra, 4, 48011 Bilbao), a les 18.30 h, en què Rafael Urrutia, director general de Surne, s’encarregarà de repassar l’actualitat de la previsió social, perquè posteriorment Francisco García Paramés, CIO i president de Cobas, desgrani la seva filosofia d’inversió Value, com també el paper que juga el llarg termini en aquest model.

El 2019 es van llançar els plans denominats Surnepensió Cobas 100 i Surnepensió Cobas 50/50, que comercialitzen Cobas AM i Norwealth Capital AV i gestiona Cobas AM per delegació de gestió de Surnepensió EPSV.

Atès que l’aforament és limitat, les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure enviant un missatge electrònic a ggutierrez@norwealth.es.

Noticias Relacionadas

13 novembre 2023
Un dels objectius principals de la reforma de les pensions de 2021 i 2022 era l’equiparació dels ingressos mitjans entre els diferents règims, atès que tradicionalment les prestaci
25 octubre 2023
L’escenari macroeconòmic travessa un període de llums i ombres com a conseqüència de l’enduriment significatiu de les condicions monetàries dels últims temps.
20 setembre 2023
Com en anys anteriors, pots gaudir amb Surne del bàsquet en directe.