Imagen de cabecera noticias

Surnepensió Cobas: Paramés explicarà la seva filosofia d’inversió Value

17 novembre 2022
Evento Surnepension Cobas: Euskalduna Bilbao

L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de novembre a l’Euskalduna de Bilbao.

El pròxim dia 30 de novembre, la gestora Cobas AM, en col·laboració amb Norwealth AV i Surnepensió EPSV, celebrarà un esdeveniment al Palau Euskalduna (av. Abandoibarra, 4, 48011 Bilbao), a les 18.30 h, en què Rafael Urrutia, director general de Surne, s’encarregarà de repassar l’actualitat de la previsió social, perquè posteriorment Francisco García Paramés, CIO i president de Cobas, desgrani la seva filosofia d’inversió Value, com també el paper que juga el llarg termini en aquest model.

El 2019 es van llançar els plans denominats Surnepensió Cobas 100 i Surnepensió Cobas 50/50, que comercialitzen Cobas AM i Norwealth Capital AV i gestiona Cobas AM per delegació de gestió de Surnepensió EPSV.

Atès que l’aforament és limitat, les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure enviant un missatge electrònic a ggutierrez@norwealth.es.

Noticias Relacionadas

26 febrer 2024
La contractació d’una assegurança de vida acostuma a ser un moment important per diverses qüestions. Font: IATI
2 febrer 2024
Es tracta del premi a la millor companyia en valoració global per qualitat de servei atorgat per ADECOSE (Associació Espanyola de Corredories d’Assegurances).
19 gener 2024
Els mercats financers el 2023 han estat completament marcats per l’evolució de la inflació, el rumb que prendrien els bancs centrals per combatre-la i l’impacte que aquestes…