Imagen de cabecera noticias

SURNE presenta una ràtio de solvència del 332 % segons Solvència II

31 maig 2016
SURNE presenta un ratio de solvencia del 332% según Solvencia II
A SURNE, els càlculs han presentat un CSO (capital de solvència obligatori) de l’entitat en data 31/12/2015 de 27,5 M d’euros.
Igual que la resta del sector, SURNE ja ha presentat els seus càlculs regulatoris sobre la base de Solvència II, la nova directiva europea de càlcul de solvència en les entitats asseguradores que va entrar en vigor al començament de l’any i que ja ha vist els primers resultats de les entitats corresponents a l’exercici 2015.
 
A SURNE, els càlculs han presentat un CSO (capital de solvència obligatori) de l’entitat en data 31/12/2015 de 27,5 M d’euros. Així mateix, el CMO (capital mínim obligatori) ha estat de 7,2 M d’euros. D’altra banda, els fons propis calculats segons la nova directiva ascendeixen a un total de 91,5 M d’euros.
 
Això suposa una ràtio de solvència de SURNE del 332 % sobre el CSO i del 1.264 % sobre el CMO. Dit d’una altra manera, això vol dir que, segons la normativa de Solvència II, SURNE compta amb una solvència tres vegades superior en relació amb el que indica la norma i dotze vegades superior en relació amb el mínim exigible per continuar operant en el mercat.
 
D’aquesta manera, SURNE posa de manifest, una vegada més, els seus alts nivells de solvència per a la tranquil·litat dels seus clients i assegurats, uns nivells ja demostrats també amb la fórmula de càlcul anterior, menys exigent quant a capital que la nova directiva de Solvència II.

Noticias Relacionadas

19 novembre 2024
Malgrat que l’evolució de la normativa de prevenció laboral avança i ens hauria de dur a una activitat productiva cada dia més segura, si analitzem les gràfiques d’accidents en…
12 novembre 2024
És evident que la societat evoluciona permanentment, i amb cada canvi es produeixen beneficis, però també contraindicacions.
31 octubre 2024
Si el segon trimestre era el BCE qui iniciava les baixades de tipus d’interès vuit anys després, el 18 de setembre va ser la FED qui començava les retallades, la primera des d’aque