Imagen de cabecera noticias

SURNE patrocina un equip en la III EKP International Women’s Sailing Cup

13 maig 2022
SURNE-PATROCINIO-EQUIPO-WOMEN-SAILING-CUP

S’ha disputat a les aigües de l’Abra del 13 al 15 de maig, amb les millors tripulacions femenines d’Espanya en la classe J80

El suport de SURNE a l’esport femení es reforça amb la seva participació en la III EKP International Women’s Sailing Cup, una prova que es disputa del 13 al 15 de maig a les aigües biscaïnes de l’Abra organitzada pel Reial Club Marítim de l’Abra-Reial Sporting Club, entitat amb la qual Surne manté un vincle estret, com també ho demostra el patrocini durant 17 anys del clàssic Surne-Trofeu Eskarra, que se celebrarà el 4 de juny de 2022.

Abans, el Surne Women’s Team prendrà part en una cita que dona protagonisme a les tripulacions femenines i en què, per tercer any consecutiu, es promou la navegació entre les dones i se’n fomenta el lideratge. Amb Carmen Arbaiza com a patrona, campiona del món a Dinamarca l’any passat, a l’embarcació del Surne hi haurà altres regatistes de l’Escola de Vela José Luis de Ugarte de Getxo (Biscaia). Així, el Surne Women’s Team competirà en la III EKP International Women’s Sailing Cup amb les millors tripulacions femenines d’Espanya en la classe J80.

SURNE reforça el seu suport a iniciatives tan boniques com aquesta en el món de la vela. Les regatistes femenines més destacades d’aquesta classe J80 prenen part a Getxo en aquesta important cita d’una modalitat pujant. Hi participaran més de mig centenar de dones distribuïdes en les diverses embarcacions provinents de molts punts del país.

Noticias Relacionadas

23 juny 2022
El patrimoni sota gestió dels plans de pensions del sistema individual i d’EPSV va disminuir un -1,17 % durant el mes de maig, de manera que el total gestionat se situa en 90.436…
6 juny 2022
30 vaixells van prendre part en aquesta històrica prova, que es va celebrar en un dia ennuvolat i amb més vent del que s’esperava.
10 maig 2022
Volem donar el nostre agraïment a tots i totes els qui ens van acompanyar el 25 d’abril passat en l’Assemblea anual, que va tenir lloc al Museu Guggenheim.