Imagen de cabecera noticias

SURNE, millor companyia per qualitat de servei

02 febrer 2024
Surne, primera por calidad de servicio en Premios ADECOSE

Es tracta del premi a la millor companyia en valoració global per qualitat de servei atorgat per ADECOSE (Associació Espanyola de Corredories d’Assegurances). A més, SURNE també és considerada la millor companyia en els rams d’accidents, vida risc i vida estalvi-pensions, tant individual com col·lectiu.

Aquests guardons s’han atorgat en la presentació de la XV Edició del Baròmetre ADECOSE 2023, que recull les valoracions dels corredors de l’associació, i SURNE s’ha situat al capdavant de les companyies que els professionals del sector assegurador recomanarien a familiars i amics i amb qui prefereixen treballar.

El Baròmetre ADECOSE és un bon calibrador de la sensibilitat dels professionals de l’assegurança, i els últims anys s’ha convertit en referent del mercat. No només analitza les companyies i els serveis, sinó que busca mostrar tendència en el sector i recomanar pautes de millora per tenir en compte.

Aquest reconeixement fa una il·lusió especial a SURNE, ja que els resultats del baròmetre són fruit d’una participació àmplia i diversa de les corredories de l’associació, que representen el col·lectiu de brokers d’assegurances a Espanya, fet que constata de manera inequívoca el compromís de SURNE per oferir el millor servei i aquest tipus de distribució.

“A SURNE s’aposta per oferir una proposta de valor diferencial basada en la qualitat del servei, la solvència i la salut financera”, comenta Alex Bilbao, director comercial de SURNE.

Un aspecte que cal subratllar és que aquest reconeixement és grupal, valora la feina de totes les persones i de tots els departaments, i hi destaca la presència de SURNE als primers llocs de la valoració de producte/preu, gestió tècnica, gestió comercial, administrativa, producció, sinistres i recursos aportats al broker.

Un autèntic premi d’equip que ens agrada posar en context i veure amb quines asseguradores “competim”, per veure que la mida, en això, importa poc. Agraïm a ADECOSE la feina excel·lent i felicitem totes les companyies que d’una manera o d’una altra s’han vist reflectides en aquest baròmetre.

Pots veure el BARÒMETRE ADECOSE 2023 aquí.

Noticias Relacionadas

11 juliol 2024
El mes de juny el BCE feia la primera baixada de tipus d’interès dels vuit últims anys. Ara bé, malgrat que les últimes dades de producció industrial publicades per Alemanya i Fran
3 maig 2024
Tradicionalment, amb caràcter general, s’ha considerat que la continuïtat de les empreses quedava garantida amb la contractació d’assegurances de danys propis i de responsabilitat…
3 maig 2024
L’any 2023 concloïa amb el debat sobre si l’economia aconseguiria un aterratge suau, o si, per contra, començaria un període de recessió econòmica.