Imagen de cabecera noticias

Nou Pla Horitzó 2026 Sostenible

17 novembre 2022
Montañas azules con icono de sostenibilidad
A Surne som blaus, i també verds. Per això, llancem un pla de previsió assegurat que inverteix en bons ESG amb garantia de sostenibilitat.

 

Tots volem un món millor. A Surne no només ho volem, sinó que hem posat fil a l’agulla per canviar les coses que podem millorar. Per això, hem incorporat en el nostre dia a dia una política ESG (environmental, social & governance) per prioritzar actuacions, comportaments i productes que tinguin en compte el medi ambient, el bon govern i l’aportació social. Creiem que d’aquesta manera podem contribuir a cuidar el planeta i, sobretot, a estar-hi més a gust.
 
Aquesta visió també ens influeix a l’hora de crear productes. N’és una prova el llançament del nou Pla Horitzó 2026 Sostenible. Un pla que inverteix en bons ESG amb garantia de sostenibilitat i que, a més, ofereix una rendibilitat acumulada al venciment del 6 %.* Com pots veure, és un bon pla per a tu, i també per al planeta.

cartel Plna Horizonte 2026

Aquest nou pla proporciona un 1,96 % TAE sobre l’aportació feta en la data de llançament (9 de febrer de 2023), i canalitzarà les inversions a través de bons ESG (verds, sostenibles i socials). El Pla Horitzó 2026 Sostenible és la primera de moltes accions, tant internes com externes, que Surne té pensat portar a terme per assumir la nostra responsabilitat amb l’entorn en què vivim.

 

* Pla de previsió assegurat que proporciona al venciment (9 de febrer de 2026) una rendibilitat del 6 % (1,96 % TAE) sobre l’aportació feta en la data del llançament (9 de febrer de 2023). El període de reserva es prolongarà fins al 7 de febrer de 2023, o fins que s’exhaureixi l’emissió.

Noticias Relacionadas

25 novembre 2022
Et volem recordar, una vegada més, la possibilitat de planificar el futur amb els plans de previsió de SURNEPENSIÓ, EPSV Individual.
17 novembre 2022
L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de novembre a l’Euskalduna de Bilbao.
4 novembre 2022
Aquest passat dijous 27 d’octubre, el Consell de Mediadors d’Assegurances del País Basc va celebrar al Palau de Congressos Europa de Vitòria-Gasteiz el IV Fòrum de Vida i Pensions…