Imagen de cabecera noticias

La Fundació Inade concedeix el premi Galícia Segura 2023 a SURNE

09 maig 2023
Premios Galicia Segura 2023

Els premis Galícia Segura estan destinats a guardonar els valors professionals d’organitzacions, institucions, empreses o professionals per la dedicació al risc i l’assegurança en els àmbits nacional i internacional.

Es concedeixen anualment des de l’any 2003 per iniciativa de la consultora INADE, Instituto Atlántico del Seguro, que el 2009 en va traspassar a la Fundació Inade la tasca d’organitzar-los.

La Fundació Inade commemora el Dia Mundial de l’Assegurança organitzant diferents actes, entre els quals s’inclou la cerimònia oficial de lliurament dels premis Galícia Segura.

El conselleiro de Facenda e Administración Publica de la Xunta de Galicia, Miguel Corgos, va presidir l’acte, on els premiats van destacar la importància del sector assegurador en la societat i la capacitat d’adaptar-se als nous temps.

Aquests guardons, que des de l’any 2003 reconeixen els valors professionals del sector assegurador i de la gerència de riscos, han premiat en la dinovena edició la corredoria d’assegurances Ferrer&Ojeda, l’entitat asseguradora SURNE, l’Institut d’Actuaris Espanyols, la catedràtica María José Morillas, la consellera delegada d’AXA Espanya, Olga Sánchez, i l’empresa gallega Grupo Davila.

A més del conselleiro, van formar part de la presidència la concelleira de Economía, Facenda, Persoal, Contratación e Modernización da Administración Local de l’Ajuntament de Santiago de Compostel·la, Marta Abal; el delegat del rector de la Universitat de Santiago de Compostel·la per a Transferència del Coneixement, Luis Otero; la presidenta del jurat dels premis, Pilar González de Frutos, i el president de Fundació Inade, José Ramón Santamaría Barreiro.

Les intervencions van girar entorn del paper important de l’assegurança en la societat. En aquest sentit, el president de Fundació Inade va recordar: “Més enllà de la tranquil·litat evident que comporta disposar d’una bona assegurança en el pitjor moment, aquesta indústria a la qual avui homenatgem inverteix en l’Estat comprant deute públic, recapta impostos i contribueix a eliminar l’economia submergida.”

D’altra banda, Pilar González de Frutos va destacar la capacitat de la indústria d’adaptar-se a les exigències de cada època i situació econòmica:  “L’assegurança existeix avui, com ho va fer en temps dels nostres besavis i rebesavis, perquè ha sabut evolucionar. Perquè ha estat capaç d’adaptar-se als nous temps.”

En nom de tots els premiats va intervenir Olga Sánchez (AXA Espanya), que va posar l’accent en la responsabilitat dels presents, la majoria, professionals del sector assegurador i la gerència de riscos: “Els riscos necessiten una resposta que només pot venir d’aquest sector, dels qui som aquí. La gent necessita solucions, certeses i vies per viure una vida més tranquil·la, la qual cosa és a les nostres mans. Sí, en tots nosaltres.”

Des de SURNE es vol agrair a la Fundació Inade aquest premi i l’esforç que fa dia a dia envers el sector assegurador. Felicitem tots els guardonats i l’organització per aquest esdeveniment. Han estat uns dies de compartir amb grans professionals el futur del sector.

Noticias Relacionadas

20 setembre 2023
Com en anys anteriors, pots gaudir amb Surne del bàsquet en directe.
4 agost 2023
Una de les mesures que ha cridat més l’atenció dels analistes i els contribuents és l’establiment de la denominada cotització addicional de solidaritat.
13 juliol 2023
Una de les mesures principals de la reforma del sistema públic de pensions del 2023 és la que es coneix com a “igualació de les pensions”. Abans de tot, cal aclarir que aqu