Imagen de cabecera noticias

Gràcies per venir

10 maig 2022
ASAMBLEA-SURNE-2022-BILBAO

Volem donar el nostre agraïment a tots i totes els qui ens van acompanyar el 25 d’abril passat en l’Assemblea anual, que va tenir lloc al Museu Guggenheim.

Després de 2 anys amb una Junta General en línia sense poder estar amb els nostres mutualistes, per fi aquest 2022 la vam celebrar de manera presencial. Després d’escoltar Rafael Urrutia i Alberto Uriarte desgranar el present i el futur de la nostra entitat, vam poder conversar juntament amb els assistents en un escenari tan especial com és el Bilbao Guggenheim Museoa.

Va ser un plaer compartir aquest temps i poder transmetre de primera mà la marxa de l’entitat. En l’ordre del dia es va tractar l’aprovació dels comptes anuals, l’informe de gestió i gestió social de l’exercici 2021, la delegació de facultats i l’aprovació de l’acta.

En aquest vídeo breu es pot veure un resum del dia

Noticias Relacionadas

13 novembre 2023
Un dels objectius principals de la reforma de les pensions de 2021 i 2022 era l’equiparació dels ingressos mitjans entre els diferents règims, atès que tradicionalment les prestaci
25 octubre 2023
L’escenari macroeconòmic travessa un període de llums i ombres com a conseqüència de l’enduriment significatiu de les condicions monetàries dels últims temps.
20 setembre 2023
Com en anys anteriors, pots gaudir amb Surne del bàsquet en directe.