Imagen de cabecera noticias

Doblet als Premis Vidaforum Euskadi 2022

04 novembre 2022
Doblete en los “Premios Vidaforum Euskadi 2022”

Aquest passat dijous 27 d’octubre, el Consell de Mediadors d’Assegurances del País Basc va celebrar al Palau de Congressos Europa de Vitòria-Gasteiz el IV Fòrum de Vida i Pensions VIDAFORUM EUSKADI 2022.

L’esdeveniment concurs va reunir un gran nombre de col·legiats i les companyies principals que operen en l’àmbit d’Euskadi. El fòrum tenia com a objectiu que tots els col·legiats coneguessin l’evolució del ram, els productes més destacats i innovadors del sector, les oportunitats que es presenten i les opinions dels responsables de les diverses entitats assistents.

Moderada per Jorge Azcáraga Garagalza, la jornada va començar amb la conferència científica magistral inaugural, a càrrec del director general d’ASISA VIDA, el senyor Francisco MARTÍNEZ AGUILAR. Posteriorment, les diferents entitats convidades, ALLIANZ, ASISA, CASER, SANTALUCÍA, SURNE i ZURICH, van poder posar en comú els seus nous projectes i expectatives per als mesos vinents.

En acabar la jornada, es va fer el lliurament dels premis VIDAFORUM EUSKADI 2022, que s’atorguen al millor producte o servei, a més d’afavorir la tasca de gestió i comercialització de l’assegurança de vida i pensions en la mediació, i al millor ponent dels participants.

SURNE, de la mà de Luis Gonzalo Iñiguez, director de l’oficina de SURNE a Madrid, va copar tots dos premis. Millor ponent, per la claredat d’expressió, la posada en escena i l’empatia amb el públic, i millor producte, a més d’afavorir la tasca de gestió, servei i comercialització de l’assegurança de vida.

Luis Gonzalo va presentar la nova visió de SURNE en la protecció dels autònoms i les micropimes amb els productes AUTÒNOM POWER i PROTECCIÓ EMPRESA. Ambdós presenten solucions perquè els col·legiats puguin oferir als clients un producte nou en la configuració i que aporta solucions innovadores de previsió de la mà de l’assegurança de vida.

SURNE, a més, estableix un pla formatiu, de seguiment i de control amb tots els professionals que decideixin comercialitzar aquests productes.

Des d’aquí felicitem Luis Gonzalo Iñiguez per la bona acollida i per les distincions obtingudes.

Noticias Relacionadas

25 novembre 2022
Et volem recordar, una vegada més, la possibilitat de planificar el futur amb els plans de previsió de SURNEPENSIÓ, EPSV Individual.
17 novembre 2022
L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de novembre a l’Euskalduna de Bilbao.
17 novembre 2022
A Surne som blaus, i també verds. Per això, llancem un pla de previsió assegurat que inverteix en bons ESG amb garantia de sostenibilitat.