Imagen de cabecera noticias

Des de Surne continuem donant suport al Lointek Gernika Bizkaia

14 desembre 2022
Ángela Martínez de Arano y Gerardo Candina escenificaron el acuerdo

Per quarta temporada consecutiva, SURNE i el Lointek Gernika Bizkaia caminen junts en un projecte que, igual que aquesta aliança, està avalat per ser un valor segur basat en l’experiència i la confiança.

El Lointek Gernika Bizkaia continua creixent fent petits passos, ferms, segurs, en què s’envolta d’empreses que comparteixen aquests valors, com és el cas de SURNE, i que estan arrelades al nostre territori històric.

Ángela Martínez de Arano, responsable de Control de SURNE, i Gerardo Candina, president del Gernika KESB, van escenificar l’acord entre ambdues entitats a la seu bilbaïna de SURNE. “Donar suport al Lointek Gernika Basket és donar suport als valors que defineixen unes lluitadores com les noies d’aquest equip, que ens està donant tantes alegries. Aquests principis són els que ens agrada tenir al nostre ADN. Ànims, Gernika Basket!”

Candina es va mostrar molt content de “poder prolongar acords amb entitats de la talla de SURNE”. En aquest sentit, el màxim dirigent del Gernika KESB va explicar: “Treballem constantment per trobar patrocinadors nous, però la nostra prioritat és mantenir els que ja tenim, que estiguin contents amb els acords que establim, i en aquesta línia, per nosaltres és un gran orgull poder renovar l’acord amb SURNE, i fer-ho per quarta temporada consecutiva.”

Noticias Relacionadas

13 novembre 2023
Un dels objectius principals de la reforma de les pensions de 2021 i 2022 era l’equiparació dels ingressos mitjans entre els diferents règims, atès que tradicionalment les prestaci
25 octubre 2023
L’escenari macroeconòmic travessa un període de llums i ombres com a conseqüència de l’enduriment significatiu de les condicions monetàries dels últims temps.
20 setembre 2023
Com en anys anteriors, pots gaudir amb Surne del bàsquet en directe.