Imagen de cabecera noticias

Ja som 1.000 a Twitter! Gràcies a totes les persones que ens seguiu

09 gener 2020
1.000 a Twitter

Els nostres comptes en xarxes socials van néixer amb la intenció de fer més pròxima i fàcil la comunicació amb clients i col·laboradors. Especialment, el nostre compte de Twitter ens serveix per donar una resposta ràpida a dubtes d’assegurats, compartir notícies interessants del sector i de la mateixa entitat i, de vegades, per compartir entrades a museus, esdeveniments esportius, etc.

Si encara no ens segueixes, ho pots fer aquí (enllaç a Twitter).

Et recordem que Surne també és present a Facebook, Linkedin i Youtube, on pots estar al corrent de les nostres novetats.

Noticias Relacionadas

11 juliol 2024
El mes de juny el BCE feia la primera baixada de tipus d’interès dels vuit últims anys. Ara bé, malgrat que les últimes dades de producció industrial publicades per Alemanya i Fran
3 maig 2024
Tradicionalment, amb caràcter general, s’ha considerat que la continuïtat de les empreses quedava garantida amb la contractació d’assegurances de danys propis i de responsabilitat…
3 maig 2024
L’any 2023 concloïa amb el debat sobre si l’economia aconseguiria un aterratge suau, o si, per contra, començaria un període de recessió econòmica.