Imagen de cabecera noticias

XIV Barometre Adecose. Un nou èxit per a Surne

01 febrer 2022
Personas celebrando éxito
Surne, un any més, ha estat l’asseguradora amb el servei més ben valorat en vida individual, vida col·lectiu i accidents.

Aquest 2 de febrer s’ha publicat el Baròmetre ADECOSE corresponent a l’any 2021. ADECOSE (Associació Espanyola de Corredories d’Assegurances i Reassegurances) és una associació independent l’objectiu de la qual és defensar els interessos de les corredories d’assegurances i de reassegurances des de 2020. En total, agrupa més de 150 empreses líders del sector de la mediació. Aquest baròmetre valora la qualitat de servei de les companyies asseguradores en relació amb les corredories associades. Per a Surne, aquest informe anual és la millor manera de mesurar la feina feta, ja que la valoració la fan les persones l’opinió de les quals ens importa més: les corredories d’assegurances, per a qui treballem dia a dia.

Una asseguradora com Surne, que tramita a través de corredories el 90 % de les pòlisses, no pot fer altra cosa que esforçar-se perquè els nostres corredors disposin de la millor formació i productes per als seus clients. D’aquí els bons resultats que ens atorga un any més el Baròmetre ADECOSE.

Enguany han estat 127 corredories, amb més de 1.305 enquestes fetes, les que han determinat els resultats. Surne ha estat reconeguda l’asseguradora més ben valorada en els rams de vida risc individual, vida risc col·lectiu i accidents, a més d’obtenir el 2n lloc en satisfacció global. A aquelles persones que treballeu amb Surne dia a dia i que ens heu valorat així: gràcies.

sellos adecose

El millor d’aquest reconeixement és que és grupal, valora la feina de totes les persones que treballem a Surne, des de l’oficina o des de casa, per donar el millor servei. A més, ens agrada posar-ho en context i veure amb quines asseguradores “competim” per veure que la mida, en això, importa poc.

Pots consultar el baròmetre complet aquí.

 

Noticias Relacionadas

25 novembre 2022
Et volem recordar, una vegada més, la possibilitat de planificar el futur amb els plans de previsió de SURNEPENSIÓ, EPSV Individual.
17 novembre 2022
L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de novembre a l’Euskalduna de Bilbao.
17 novembre 2022
A Surne som blaus, i també verds. Per això, llancem un pla de previsió assegurat que inverteix en bons ESG amb garantia de sostenibilitat.