Imagen de cabecera noticias

Surnepensió Cobas: Paramés explicarà la seva filosofia d’inversió Value

17 novembre 2022
Evento Surnepension Cobas: Euskalduna Bilbao

L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de novembre a l’Euskalduna de Bilbao.

El pròxim dia 30 de novembre, la gestora Cobas AM, en col·laboració amb Norwealth AV i Surnepensió EPSV, celebrarà un esdeveniment al Palau Euskalduna (av. Abandoibarra, 4, 48011 Bilbao), a les 18.30 h, en què Rafael Urrutia, director general de Surne, s’encarregarà de repassar l’actualitat de la previsió social, perquè posteriorment Francisco García Paramés, CIO i president de Cobas, desgrani la seva filosofia d’inversió Value, com també el paper que juga el llarg termini en aquest model.

El 2019 es van llançar els plans denominats Surnepensió Cobas 100 i Surnepensió Cobas 50/50, que comercialitzen Cobas AM i Norwealth Capital AV i gestiona Cobas AM per delegació de gestió de Surnepensió EPSV.

Atès que l’aforament és limitat, les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure enviant un missatge electrònic a [email protected].

Noticias Relacionadas

25 novembre 2022
Et volem recordar, una vegada més, la possibilitat de planificar el futur amb els plans de previsió de SURNEPENSIÓ, EPSV Individual.
17 novembre 2022
A Surne som blaus, i també verds. Per això, llancem un pla de previsió assegurat que inverteix en bons ESG amb garantia de sostenibilitat.
4 novembre 2022
Aquest passat dijous 27 d’octubre, el Consell de Mediadors d’Assegurances del País Basc va celebrar al Palau de Congressos Europa de Vitòria-Gasteiz el IV Fòrum de Vida i Pensions…