Imagen de cabecera noticias

Surne va recollir els seus Premis Estrella ADECOSE 2021 en diversos rams

07 abril 2022
Surne recogió sus Premios Estrella ADECOSE 2021

ADECOSE ha lliurat els Premis Estrella a les companyies guanyadores de 2021.

Els premis es divideixen en tres categories: Bronze, que reconeixen l’asseguradora més ben valorada en cadascun dels rams; Plata, amb els quals distingeix les companyies que obtenen una nota superior al 7 quant a satisfacció global, i Or, concedits a les asseguradores que en la valoració en satisfacció global superen el notable i que estan compromeses amb les iniciatives sectorials liderades per l’associació: guia de sinistres, cartes de condicions i projecte EIAC/CIMA.

Llistat de premis


SURNE: Premi Estrella de Plata i Premi Estrella de Bronze en els rams d’accidents, vida risc col·lectiu i vida risc individual; els va recollir el seu director general, Rafael Urrutia.
ARAG: Premi Estrella d’Or i Premi Estrella de Bronze en defensa jurídica; va recollir els guardons el seu CEO, Mariano Rigau.
ASEFA: Premi Estrella de Plata i Premi Estrella de Bronze en rams tècnics; els va recollir Florence Cesmat, directora general.
ASERTA: Premi Estrella de Bronze en caució; el va recollir el seu CEO, Mario García.
ASISA: Premi Estrella de Bronze en salut individual.
BERKLEY: Premi Estrella de Plata.
CIGNA: Premi Estrella de Plata.
DAS: Premi Estrella de Bronze en pèrdues pecuniàries; el va recollir el seu CEO, Jordi Rivera.
DKV: Premi Estrella de Plata i Premi Estrella de Bronze en salut individual; els va recollir el seu CEO, Josep Santacreu.
ERGO SEGUROS DE VIAJE: Premi Estrella de Plata i Premi Estrella de Bronze en assistència sanitària; els va recollir la seva directora general, María Martínez.
FIATC: Premi Estrella d’Or i Premi Estrella de Bronze en els rams de decessos, flotes, transports i vida estalvi/pensions; els va recollir el seu president executiu, Joan Castells.
HISCOX: Premi Estrella de Plata; el va recollir el seu director general, David Heras.
MARKEL: Premi Estrella de Plata i Premi Estrella de Bronze en responsabilitat civil; els va recollir el seu director general, Esteban Manzano.
REALE: Premi Estrella d’Or i Premi Estrella de Bronze en autos/flotes, danys patrimonials (empreses) i danys patrimonials (particulars); els va recollir el seu conseller delegat, Ignacio Mariscal.
SOLUNION: Premi Estrella de Bronze en assegurança de crèdit; el va recollir el seu director general, Massimo Reale
.


 

Noticias Relacionadas

23 juny 2022
El patrimoni sota gestió dels plans de pensions del sistema individual i d’EPSV va disminuir un -1,17 % durant el mes de maig, de manera que el total gestionat se situa en 90.436…
6 juny 2022
30 vaixells van prendre part en aquesta històrica prova, que es va celebrar en un dia ennuvolat i amb més vent del que s’esperava.
13 maig 2022
S’ha disputat a les aigües de l’Abra del 13 al 15 de maig, amb les millors tripulacions femenines d’Espanya en la classe J80