Imagen de cabecera noticias

SURNE i Bárymont acompanyaran Albert Llovera al ral·li Dakar 2022

25 novembre 2021
SURNE i Bárymont acompanyaran Albert Llovera al ral·li Dakar 2022

Ambdues companyies seran les patrocinadores del pilot andorrà en el seu nou repte.
 
El pilot andorrà Albert Llovera competirà el gener de 2022 al ral·li Dakar, la prova més mediàtica del món del motor, acompanyat de SURNE i del grup Bárymont.

 
Albert Llovera està molt il·lusionat amb aquesta col·laboració: “Som iguals, la nostra lluita se centra a millorar la qualitat de vida de les persones que ens envolten. Això em fa sentir tan bé que augmenta les meves perspectives en cada cosa que faig.”
 
Ambdues marques defensen els valors de la constància, l’esforç, la superació i el treball en equip que predominen en el món esportiu, i per això han decidit alinear esforços per poder acompanyar el pilot andorrà en aquesta dura prova.  
 
SURNE se suma a aquest equip guanyador, que ha demostrat tenir esperit de superació i que troba en la motivació del seu líder, l’Albert, el millor passaport per triomfar.

Noticias Relacionadas

3 maig 2024
L’any 2023 concloïa amb el debat sobre si l’economia aconseguiria un aterratge suau, o si, per contra, començaria un període de recessió econòmica.
3 maig 2024
Tradicionalment, amb caràcter general, s’ha considerat que la continuïtat de les empreses quedava garantida amb la contractació d’assegurances de danys propis i de responsabilitat…
17 abril 2024
Malgrat que normalment els autònoms “creuen” que no tenen accidents o malalties que els impedeixin complir els seus compromisos en l’activitat econòmica, les estadístiques de la…