Imagen de cabecera noticias

SURNE i Bárymont acompanyaran Albert Llovera al ral·li Dakar 2022

25 novembre 2021
SURNE i Bárymont acompanyaran Albert Llovera al ral·li Dakar 2022

Ambdues companyies seran les patrocinadores del pilot andorrà en el seu nou repte.
 
El pilot andorrà Albert Llovera competirà el gener de 2022 al ral·li Dakar, la prova més mediàtica del món del motor, acompanyat de SURNE i del grup Bárymont.

 
Albert Llovera està molt il·lusionat amb aquesta col·laboració: “Som iguals, la nostra lluita se centra a millorar la qualitat de vida de les persones que ens envolten. Això em fa sentir tan bé que augmenta les meves perspectives en cada cosa que faig.”
 
Ambdues marques defensen els valors de la constància, l’esforç, la superació i el treball en equip que predominen en el món esportiu, i per això han decidit alinear esforços per poder acompanyar el pilot andorrà en aquesta dura prova.  
 
SURNE se suma a aquest equip guanyador, que ha demostrat tenir esperit de superació i que troba en la motivació del seu líder, l’Albert, el millor passaport per triomfar.

Noticias Relacionadas

20 setembre 2023
Com en anys anteriors, pots gaudir amb Surne del bàsquet en directe.
4 agost 2023
Una de les mesures que ha cridat més l’atenció dels analistes i els contribuents és l’establiment de la denominada cotització addicional de solidaritat.
13 juliol 2023
Una de les mesures principals de la reforma del sistema públic de pensions del 2023 és la que es coneix com a “igualació de les pensions”. Abans de tot, cal aclarir que aqu