Imagen de cabecera noticias

Junta General, tornant a la normalitat

29 abril 2022
Junta General Surne, volviendo a la normalidad

El 25 d’abril passat es va celebrar al Museu Guggenheim de Bilbao la Junta de SURNE, en format presencial després de dos anys de fer-la de manera telemàtica.

 

Amb una assistència de prop de 400 mutualistes, el president, el senyor Alberto Uriarte, va començar la seva intervenció i va fer un balanç dels dos últims anys i de les conseqüències socials i econòmiques derivades de la pandèmia. Posteriorment, va presentar les línies generals per on es preveu que pugui transcórrer l’economia com a conseqüència dels canvis que actualment es produeixen.

En l’aspecte econòmic, en relació amb l’entitat, el senyor Alberto Uriarte va destacar les xifres rellevants de l’exercici i va qualificar el 2021 com un any molt bo i amb unes perspectives molt positives malgrat les circumstàncies. El senyor Uriarte va anunciar l’establiment d’un nou pla estratègic per a l’entitat i va refermar les idees d’expansió geogràfica, ampliació de l’oferta de productes i creixement de la marca SURNE.

D’altra banda, el senyor Rafa Urrutia, director general, va desglossar les magnituds econòmiques i la situació financera de SURNE, a més de fer una anàlisi dels mercats financers i del sistema de pensions.

Es va posar de manifest la bona marxa de l’entitat, que ha doblat la producció en primes en els cinc últims anys i ha triplicat el benefici, amb uns actius totals gestionats de 700 milions d’euros.

Per acabar, es va ressaltar, una vegada més, que SURNE continua mantenint-se entre el grup destacat d’entitats asseguradores quant a solvència, segons les dades oficials del sector.

Així mateix, es van destacar els aspectes de responsabilitat social corporativa que porta a terme l’entitat, amb suport a diverses fundacions i institucions de tasca social i investigadora.

Després de la reunió, els mutualistes assistents van poder gaudir d’un còctel a l’atri del museu.

 

Noticias Relacionadas

25 novembre 2022
Et volem recordar, una vegada més, la possibilitat de planificar el futur amb els plans de previsió de SURNEPENSIÓ, EPSV Individual.
17 novembre 2022
L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de novembre a l’Euskalduna de Bilbao.
17 novembre 2022
A Surne som blaus, i també verds. Per això, llancem un pla de previsió assegurat que inverteix en bons ESG amb garantia de sostenibilitat.