Imagen de cabecera noticias

Junta General, tornant a la normalitat

29 abril 2022
Junta General Surne, volviendo a la normalidad

El 25 d’abril passat es va celebrar al Museu Guggenheim de Bilbao la Junta de SURNE, en format presencial després de dos anys de fer-la de manera telemàtica.

 

Amb una assistència de prop de 400 mutualistes, el president, el senyor Alberto Uriarte, va començar la seva intervenció i va fer un balanç dels dos últims anys i de les conseqüències socials i econòmiques derivades de la pandèmia. Posteriorment, va presentar les línies generals per on es preveu que pugui transcórrer l’economia com a conseqüència dels canvis que actualment es produeixen.

En l’aspecte econòmic, en relació amb l’entitat, el senyor Alberto Uriarte va destacar les xifres rellevants de l’exercici i va qualificar el 2021 com un any molt bo i amb unes perspectives molt positives malgrat les circumstàncies. El senyor Uriarte va anunciar l’establiment d’un nou pla estratègic per a l’entitat i va refermar les idees d’expansió geogràfica, ampliació de l’oferta de productes i creixement de la marca SURNE.

D’altra banda, el senyor Rafa Urrutia, director general, va desglossar les magnituds econòmiques i la situació financera de SURNE, a més de fer una anàlisi dels mercats financers i del sistema de pensions.

Es va posar de manifest la bona marxa de l’entitat, que ha doblat la producció en primes en els cinc últims anys i ha triplicat el benefici, amb uns actius totals gestionats de 700 milions d’euros.

Per acabar, es va ressaltar, una vegada més, que SURNE continua mantenint-se entre el grup destacat d’entitats asseguradores quant a solvència, segons les dades oficials del sector.

Així mateix, es van destacar els aspectes de responsabilitat social corporativa que porta a terme l’entitat, amb suport a diverses fundacions i institucions de tasca social i investigadora.

Després de la reunió, els mutualistes assistents van poder gaudir d’un còctel a l’atri del museu.

 

Noticias Relacionadas

23 juny 2022
El patrimoni sota gestió dels plans de pensions del sistema individual i d’EPSV va disminuir un -1,17 % durant el mes de maig, de manera que el total gestionat se situa en 90.436…
6 juny 2022
30 vaixells van prendre part en aquesta històrica prova, que es va celebrar en un dia ennuvolat i amb més vent del que s’esperava.
13 maig 2022
S’ha disputat a les aigües de l’Abra del 13 al 15 de maig, amb les millors tripulacions femenines d’Espanya en la classe J80