Benvinguts al lloc web de Surne

 

Moove. Actividad y bienestar.
 
 

Buscador

Notícies

PENSIONS: nou pla garantit fins al 2024

PENSIONS: nou pla garantit fins al 2024


03/12/2018 - Com acostuma a ser habitual durant els últims anys, presentem un nou pla de pensions garantit que es presenta com una opció molt interessant per als perfils de risc més conservadors. (Llegir +)

Surne reforça la seguretat de la Behobia - Sant Sebastià amb la seva plataforma Moove i els seus cod

Surne reforça la seguretat de la Behobia - Sant Sebastià amb la seva plataforma Moove i els seus cod


09/11/2018 - SURNE ha arribat a un acord amb el Club Fortuna, organitzador de la prova, perquè cadascun dels més de 30.000 participants hi participi de manera més segura. (Llegir +)


SURNEPENSIÓN EPSV davant de les perspectives de futur

SURNEPENSIÓN EPSV davant de les perspectives de futur


09/11/2018 - A finals del mes d’octubre l’entitat va enviar una comunicació a tots els seus socis en què s’informava de la situació actual dels tipus d’interès (Llegir +)

Insurtech, la revolució digital del sector assegurances

Insurtech, la revolució digital del sector assegurances


19/10/2018 - Surne va participar el 16 d’octubre a Bilbao en una taula rodona sota el títol: “Insurtech, la revolució digital del sector assegurances”. (Llegir +)Nosaltres

Seguim creixent amb tu

Surne fa més de 100 anys que és amb tu i els teus. Això ens converteix en una de les mútues amb més història i més experiència, i el més important: sabem aprofitar aquesta experiència.
La nostra tasca diària és treballar per a tu i dissenyar productes de previsió i inversió que s’adaptin a la teva forma de vida i a les canviants necessitats dels qui més vols.
Tota la seguretat i tota la tranquil·litat la tens amb SURNE, Seguros & Pensiones.


Les solucions de previsió per a tot allò que més volem són múltiples, així com les possibilitats d’inversió, ja sigui per obtenir una ràpida rendibilitat o bé una jubilació tranquil·la. Per tot això, convé estar ben assessorat a l’hora de decantar-se per una assegurança o una inversió. Aquí podràs trobar assessorament i resoldre els dubtes que puguin sorgir. (Llegir +)


Qualitat des de sempre

La qualitat no és simplement fer les coses bé, sinó, a més, fer-les de la manera correcta. Així és com entenem la qualitat a SURNE. Per això, ens dediquem dia a dia a mirar de millorar al màxim possible la gestió de l’entitat i la comunicació amb els nostres assegurats. (Llegir +)

Informació corporativa

SURNE, Mutua de Seguros és una entitat d’un ampli abast social, com demostren els nostres més de 100 anys d’història. Durant tot aquest temps, ens hem guiat per una filosofia que aposti per tornar a la societat la confiança que diposita en nosaltres. Per tot això, i en ser una entitat sense ànim de lucre, donem suport a projectes i iniciatives que considerem que fan millor la societat en què desenvolupem la nostra tasca diària. (Llegir +)