Benvinguts al lloc web de Surne

 

Surne estalvi. Seguretat i rentabilitat
 
 

Rendibilitat i Seguretat, juntes

SURNEAHORRO

SURNEAHORRO és ??un producte assegurador que et permet obtenir una rendibilitat a termini fix i que a més inclou una assegurança de vida en cas de mort, combinant així rendibilitat i seguretat.

Les seves característiques principals són:

  • Rendibilitat garantida: Amb SURNEAHORRO, pots invertir el capital que tu decideixis a 3 o 5 anys amb una rendibilitat garantida a uns tipus * molt interessants. Un cop vençut el termini, rebràs el capital invertit més la rendibilitat assegurada.

  • Liquiditat: Podràs rescatar teva SURNEAHORRO de forma anticipada un cop passat el primer any del contracte, recuperant el valor de la inversió fins a la data del rescat.
  •  
  • Tranquilitat: en cas de defunció del client durant la vigència del contracte, SURNEAHORRO garanteix als beneficiaris el cobrament del valor de la inversió fins a la data.

    A més, SURNEAHORRO incorpora una assegurança de vida garanteix als beneficiaris el cobrament d'un capital addicional en cas de defunció del titular del contracte.

  • Fiscalitat: Els rendiments de SURNEAHORRO s'integraran en la base d'estalvi (IRPF), i estan subjectes a retenció segons la normativa fiscal vigent.

*Deixa'ns les teves dades de contacte a través del següent enllaç i t'informarem dels nostres tipus d'interès vigents:

Mes informació


I si prefereixo una RENDA?

A SURNE també oferim solucions per als que prefereixin invertir un capital i rebre'l en forma de renda mensual. Contacta amb nosaltres i deixa que t'informem sobre els avantatges dels nostres productes personalitzats de RENDES.

 

El valor del derecho de rescate o movilización depende del valor de mercado de los activos asignados y puede provocar pérdidas relevantes.

El compromiso de devolución del capital solo es a vencimiento y la venta anticipada puede provocar pérdidas.