Benvinguts al lloc web de Surne

 

 
 

COMBINA RENTABILIDAD Y SEGURIDAD

Per als qui prefereixin mantenir un equilibri entre rendibilitat i seguretat, SURNEPENSIÓN ofereix un nou Pla Mixt, un pla amb vocació d'invertir una part de la cartera en renda variable amb l'objectiu d'intentar elevar a llarg termini la rendibilitat dels socis amb certa aversió al risc.

Així, la cartera del Pla Mixt de SURNEPENSIÓN es compon majoritàriament d'actius de renda fixa, incorporant entre un 10% i un 40% d'actius de renda variable.

El balanceig entre actius de renda fixa i actius de renda variable s'ajustarà en funció dels mercats per aconseguir el millor equilibri entre rendibilitat i seguretat per als socis.

Reglament Pla Mixt SURNEPENSIÓ

Principis d'Inversió Pla Mixt SURNEPENSIÓ

Documento de características


RENTABILITAT PLA MIXT SURNEPENSIÓ

RENTABILITAT DES 01/01/2019

2,67 %

RENTABILITAT ULTIMS 12 MESOS

0,13 %

Data última valoració: 13/02/2019. Valor Liquidativo: 103,1
Veure estat de posició


 

Informe Trimestral Plan Mixto Surnepensión


RENDIBILITAT PER ANYS

En el següent quadre es pot veure la rendibilitat assolida en els últims anys pel nostre pla mixt:

Any Rendibilitat Ibex35
2016 2,06% -2,01%
2017 3,02% 7,40%

Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures.
El valor liquidatiu dels plans, sigui quina sigui la seva política d'inversió, està subjecte a les fluctuacions dels mercats, poden obtenir tant rendiments positius com negatius.

Solicitar más informaciónNOTA: La informació que proporciona el present document no té validesa contractual i és provisional a tots els efectes. Aquesta informació només té un caràcter orientatiu i no tindrà valor vinculant per SURNE, pot produir variacions respecte del valor liquidatiu final dels drets del client, fruit de diversos factors.