Benvinguts al lloc web de Surne

 

 
 

EL MILLOR FUTUR ÉS AQUÍ

SURNEPENSIÓN és una EPSV (Entitat de Previsió Social Voluntària) gestionada per SURNE Mútua d'Assegurances. Compta amb una àmplia trajectòria, i des de 1988 ofereix plans que combinen una alta rendibilitat amb una seguretat incomparable.

PRODUCTES

Perquè assegurar-se un futur tranquil comença avui mateix, SURNE ofereix els millors plans de pensions i previsió, tant de Renda Fixa com de Renda Variable perquè el soci pugui escollir en funció del nivell de risc que vulgui assumir o de la seva proximitat a la jubilació.

Planes de Pensiones de Renta Fija Planes de Pensiones de Renta Variable Planes de Pensiones Mixtos

Transparència i TRANQUIL·LITAT

A més de l'Informe Anual de SURNEPENSIÓN, EPSV nostres clients són informats periòdicament de la marxa dels seus respectius plans mitjançant informes de caràcter trimestral, totalment públics i que es poden consultar des d'aquesta mateixa pàgina web.

Per a més seguretat dels nostres socis, tots els plans d'SURNEPENSIÓN, EPSV compten amb la figura del Defensor del Associat, una figura externa a la nostra Entitat i totalment independent encarregada de vetllar pels interessos dels nostres socis.

Fiscalitat

Realitzar aportacions a un pla de pensions o un pla de previsió li permetrà, a més de garantir-li una jubilació tranquil · la, acollir-se a uns avantatges fiscals molt interessants.

El següent document recull les principals implicacions fiscals de les EPSV, així com els límits d'aportació que són d'aplicació en cada cas.

Flexibilitat

Amb SURNEPENSIÓN, EPSV obté més la màxima flexibilitat, ja que, a més de la contingència de jubilació, els nostres plans incorporen les següents cobertures: mort, incapacitat, malaltia greu, atur de llarga durada i dependència.

Si vostè disposa d'un pla de previsió en una altra entitat, pot traspassar els seus drets a SURNEPENSIÓN, EPSV

PLANS DE PREVISIÓ I PENSIONS AMB QUALITAT DEMOSTRADA

Una razón más para estar tranquilo y confiar su futuro en SURNEPENSIÓN, EPSV es la garantía de una gestión de calidad. Nuestra EPSV fue pionera en la obtención del certificado ISO 9001 a la Gestión de Calidad, una certificación que año a año renovamos gracias a nuestra labor organizativa y de gestión.

Planes de Pensiones de Calidad

TESTAMENT ONLINE GRATUÏT

Segur que ho tens clar, però per si et sembla poc, ara només per contractar el teu Pla EPSV amb nosaltres t'obsequiem amb el servei testament online, un incòmode tràmit que ara és molt més senzill i, gràcies a SURNE, totalment gratuït. Un servei amb el qual quedar tranquil que inclou advocat i notaria per a la teva total seguretat. Fes clic aquí per a més informació.

DOCUMENTACIÓ LEGAL

Estatuts SURNEPENSIÓ, EPSV

Solicitut SURNEPENSIÓ, EPSV

Reglament Defensor del Associat

Cuentas Anuales


Documentos en formato PDF. Estos documentos se pueden visualizar utilizando la aplicación gratuita Adobe Acrobat Reader.


 

SURNEPENSIÓN EPSV, amb domicili en C / Gardoki 1 baix, 48008 Bilbao (Biscaia), CIF V48549737. Entitat inscrita a:

  • El Registre Mercantil de Biscaia, tom 666, full BI-75, Foli 83.
  • El Registre Especial d'Entitats de Previsió Social Voluntària de la Direcció de Política Financera i Recursos Institucionals del Departament d'Hisenda i Finances del Govern Basc.