Benvinguts al lloc web de Surne

 

Producte destacat, dependencia
 
 

Surne entra en assessorament i banca privada a través de Nervión

12/02/2019 L’acord confirma l’interès de les dues entitats per oferir una proposta de valor diferencial als seus clients en el negoci de previsió i d’inversió basada en la qualitat de la gestió, la solvència i la solidesa financera.

Surne i Nervión Agencia de Valores, amb seu central a Bilbao i amb marcat caràcter independent de qualsevol grup financer, arriben a un acord pel qual l’entitat asseguradora adquireix un percentatge significatiu del capital de l’agència de valors, especialitzada en l’assessorament financer i patrimonial.

L’acord permet a Surne reforçar la seva estratègia de creixement i diversificació cap a la comercialització de productes d’inversió basats en assegurances, assessorament fiscal i gestió patrimonial. Surne ha confiat en Nervión AV per a entrar en els fons d’inversió per la inquietud i professionalitat del seu equip gestor i els resultats obtinguts durant la seva trajectòria. Les dues companyies coincideixen a oferir una proposta de valor diferencial als seus clients basada en la qualitat de la gestió, la solvència i la solidesa financera.

Aquesta adquisició ja ha estat rubricada, després de rebre la corresponent autorització de la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

«Aquesta operació ens permet ampliar la nostra gamma de serveis, en un segment afí com el dels productes d’inversió, que mostra evidents sinergies amb els productes asseguradors i de previsió personal. Aquest impuls en gestió d’actius i fons a través de l’assessorament patrimonial ratifica l’aposta de Surne per oferir un millor servei als nostres clients», comenta Rafael Urrutia, director general de Surne.

Per part seva, Pablo Mugarza, president de Nervión Agencia de Valores, assenyala: «L’acord a què s’ha arribat amb Surne ens permet comptar amb el suport d’un soci líder, amb el qual avançar en el nostre pla de creixement sense desviar-nos de la nostra filosofia d’aportació de valor, d’una manera independent i integral, per als nostres clients.»

Surne és una mútua d’assegurances amb més de cent anys d’història, amb seu central a Bilbao i delegacions a San Sebastià, Barcelona, Madrid, Gijón, Sevilla i València, des d’on ofereix productes competitius, en l’àmbit de la previsió personal i empresarial, adaptats a les necessitats dels seus clients. Ocupa una posició rellevant en l’àmbit de les entitats de previsió social i és una referència per la seva gestió i el seu caràcter independent.

Nervión Agencia de Valores és una entitat de serveis d’inversió amb trenta-quatre anys d’experiència en la gestió del patrimoni dels seus més de 1.500 clients. Aquest servei es presta mitjançant un assessorament financer-fiscal basat en un profund coneixement de cada client. Nervión AV estudia i selecciona els millors productes financers disponibles al mercat i recomana als seus clients, en funció del seu perfil de risc, els que s’adapten millor a les seves necessitats.


Altres notícies

Página: 1 de 12