Benvinguts al lloc web de Surne

 

Producte destacat, dependencia
 
 

Surne reforça la seguretat de la Behobia - Sant Sebastià amb la seva plataforma Moove i els seus cod

09/11/2018 SURNE, que assegura, juntament amb RGA Mediación, els participants en la Behobia - Sant Sebastià, ha arribat a un acord amb el Club Fortuna, organitzador de la prova, perquè cadascun dels més de 30.000 participants hi participi de manera més segura.

Gràcies a aquest acord entre SURNE i el Club Fortuna, cadascun dels participants portarà en el seu dorsal un codi QR que podrà ser activat pels runners de manera fàcil i ràpida. Mitjançant el codi d’activació del dorsal, el participant es podrà donar d’alta en la plataforma de SURNE i incloure-hi les seves dades bàsiques i de contacte per tal que en cas d’una emergència puguin ser consultades pels serveis d’emergència a través de la lectura del codi QR.

SURNE oferirà l’ús d’aquesta plataforma gratuïtament durant un any a tots aquells que es donin d’alta en la plataforma i els oferirà, a més a més, uns importants descomptes en productes asseguradors de la companyia.

Aquesta aplicació, creada per la companyia Inithealth i de la qual gaudeixen actualment tots els clients de SURNE, permet, a més, guardar totes les dades personals relacionades amb la salut i el benestar, així com establir modes de vida saludables, fixant reptes, guardant les rutes efectuades i proporcionant informació actualitzada no només sobre estils de vida, sinó també sobre alimentació, esport i salut.

Tot un avenç tecnològic en benefici d’una participació més segura en l’esport. Projectes innovadors que busquen oferir als clients d’aquesta companyia un plus de prestacions més enllà de la clàssica assegurança.


Altres notícies

Página: 1 de 12