Seguro de Baja Diaria por Baremo - SURNE

 

Seguro de Dependencia, Surne
 
 
Condicionat General del Producte

Dues opcions. La mateixa tranquil•litat.
Fins a 365 dies cobert en cas de baixa.

A SURNE fa molts anys que treballem per la tranquil•litat dels nostres clients.

Per a una vida sense sobresalts és important mantenir constant el nostre nivell d’ingressos. En una situació de baixa laboral els ingressos es poden veure afectats, més encara si s’és autònom, per la qual cosa convé estar preparat. SURNE ha dissenyat un producte que li permet triar entre dues opcions per obtenir la protecció que necessita: BAJA DIARIA BAREMO i BAREMO PLUS (BAIXA DIÀRIA BAREM i BAREM PLUS).

Seguro Baja Diaria Baremo

Què és Surne Baja Diaria BAREMO (Surne Baixa Diària BAREM)?

Aquest nou producte de SURNE és una assegurança de baixa diària per malaltia o accident en què l’assegurat té l’avantatge de cobrar la prestació al començament de la seva baixa en lloc de fer-ho al final, en funció del barem* establert. Segons aquest barem*, cada patologia té preassignats uns dies de baixa.

*Barem: llista que assigna a cada malaltia/accident un nombre fix de dies d’indemnització.

I les cobertures?

Són exactament iguals que les cobertures del nostre producte clàssic de BAJA DIARIA (BAIXA DIÀRIA). Només varia la manera de calcular la indemnització, que depèn d’un barem establert per patologia.

Però…, i si vull més protecció?
Baja Diaria Baremo Plus (Baixa Diària Barem Plus)

Aquesta assegurança està destinada a cobrir aquelles situacions amb més de 90 dies de baixa i que no són cobertes per Baja Diaria BAREMO (Baixa Diària BAREM). D'aquesta manera, s’obre la possibilitat de percebre la prestació addicional fins a 365 dies.

Surne Tabla Comparativa Baja Diaria

TARIFES

Si vol conèixer el preu de la nostra assegurança de Baja Diaria Baremo (Baixa Diària Barem), accedeixi al nostre tarifador a través del botó següent:

Cotizador público de SURNE

Més informació