Benvinguts al lloc web de Surne

 

Moove. Actividad y bienestar.
 
 

Buscador

Notícies

SURNE repeteix la seva presència en els premis d’Innovación Aseguradora per segon any consecutiu

SURNE repeteix la seva presència en els premis d’Innovación Aseguradora per segon any consecutiu


16/05/2017 - El 9 de maig passat es va celebrar a IFEMA (Madrid) la cerimònia d’entrega dels premis atorgats per Innovación Aseguradora (Llegir +)

ASSEMBLEA GENERAL SURNE

ASSEMBLEA GENERAL SURNE


09/05/2017 - El 8 de maig passat vam celebrar la nostra Junta General relativa a l’exercici 2016 a l’auditori del Museu Guggenheim Bilbao. (Llegir +)


Ja ho saps? Arriba la cinquena Estropatada WOP!

Ja ho saps? Arriba la cinquena Estropatada WOP!


10/04/2017 - Reserva el diumenge 18 de juny, perquè un any més, des de la Fundació WOP, hem organitzat un gran pla per a tota la família. (Llegir +)

SURNE revalida el títol de millor companyia de VIDA en el Baròmetre ADECOSE 2016

SURNE revalida el títol de millor companyia de VIDA en el Baròmetre ADECOSE 2016


23/02/2017 - El passat 7 de febrer de 2017, l’Associació Espanyola de Corredories d’Assegurances (ADECOSE) va presentar els resultats de la VIII Edició del BARÒMETRE ADECOSE 2016: Estudi sobre la qualitat de servei de les companyies asseguradores. (Llegir +)Nosaltres

Seguim creixent amb tu

Surne fa més de 100 anys que és amb tu i els teus. Això ens converteix en una de les mútues amb més història i més experiència, i el més important: sabem aprofitar aquesta experiència.
La nostra tasca diària és treballar per a tu i dissenyar productes de previsió i inversió que s’adaptin a la teva forma de vida i a les canviants necessitats dels qui més vols.
Tota la seguretat i tota la tranquil·litat la tens amb SURNE, Seguros & Pensiones.


Les solucions de previsió per a tot allò que més volem són múltiples, així com les possibilitats d’inversió, ja sigui per obtenir una ràpida rendibilitat o bé una jubilació tranquil·la. Per tot això, convé estar ben assessorat a l’hora de decantar-se per una assegurança o una inversió. Aquí podràs trobar assessorament i resoldre els dubtes que puguin sorgir. (Llegir +)


Qualitat des de sempre

La qualitat no és simplement fer les coses bé, sinó, a més, fer-les de la manera correcta. Així és com entenem la qualitat a SURNE. Per això, ens dediquem dia a dia a mirar de millorar al màxim possible la gestió de l’entitat i la comunicació amb els nostres assegurats. (Llegir +)

Informació corporativa

SURNE, Mutua de Seguros és una entitat d’un ampli abast social, com demostren els nostres més de 100 anys d’història. Durant tot aquest temps, ens hem guiat per una filosofia que aposti per tornar a la societat la confiança que diposita en nosaltres. Per tot això, i en ser una entitat sense ànim de lucre, donem suport a projectes i iniciatives que considerem que fan millor la societat en què desenvolupem la nostra tasca diària. (Llegir +)