Benvinguts al lloc web de Surne

 

Moove. Actividad y bienestar.
 
 

Buscador

Notícies

ENTREGA PREMIS GALÍCIA SEGURA

ENTREGA PREMIS GALÍCIA SEGURA


18/05/2018 - Surne ha participat en la cerimònia oficial de l’entrega dels Premis Galícia Segura. (Llegir +)

I ESTROPATADA A PAMPLONA

I ESTROPATADA A PAMPLONA


04/05/2018 - Surne col·labora en la primera Estropatada que es farà a Pamplona el 27 de maig pròxim al riu Arga. (Llegir +)


Surne participa a Health 2.0 Basque

Surne participa a Health 2.0 Basque


25/04/2018 - El Col·legi de Metges de Bizkaia ha reunit prop de 150 experts en "Tecnologia blockchain en salut i assegurances personals". (Llegir +)

WOP presenta la seva flashmob a Pamplona

WOP presenta la seva flashmob a Pamplona


19/04/2018 - Today is my future, cançó de Mikel Renteria i de The WOP Band, ha estat de nou protagonista d’un emocionant espectacle en què han participat més de 200 persones. (Llegir +)Nosaltres

Seguim creixent amb tu

Surne fa més de 100 anys que és amb tu i els teus. Això ens converteix en una de les mútues amb més història i més experiència, i el més important: sabem aprofitar aquesta experiència.
La nostra tasca diària és treballar per a tu i dissenyar productes de previsió i inversió que s’adaptin a la teva forma de vida i a les canviants necessitats dels qui més vols.
Tota la seguretat i tota la tranquil·litat la tens amb SURNE, Seguros & Pensiones.


Les solucions de previsió per a tot allò que més volem són múltiples, així com les possibilitats d’inversió, ja sigui per obtenir una ràpida rendibilitat o bé una jubilació tranquil·la. Per tot això, convé estar ben assessorat a l’hora de decantar-se per una assegurança o una inversió. Aquí podràs trobar assessorament i resoldre els dubtes que puguin sorgir. (Llegir +)


Qualitat des de sempre

La qualitat no és simplement fer les coses bé, sinó, a més, fer-les de la manera correcta. Així és com entenem la qualitat a SURNE. Per això, ens dediquem dia a dia a mirar de millorar al màxim possible la gestió de l’entitat i la comunicació amb els nostres assegurats. (Llegir +)

Informació corporativa

SURNE, Mutua de Seguros és una entitat d’un ampli abast social, com demostren els nostres més de 100 anys d’història. Durant tot aquest temps, ens hem guiat per una filosofia que aposti per tornar a la societat la confiança que diposita en nosaltres. Per tot això, i en ser una entitat sense ànim de lucre, donem suport a projectes i iniciatives que considerem que fan millor la societat en què desenvolupem la nostra tasca diària. (Llegir +)