Benvinguts al lloc web de Surne

 

Moove. Actividad y bienestar.
 
 

Buscador

Notícies

Iñurrategi, Vallejo i Zabalza fan el seu cim més important

Iñurrategi, Vallejo i Zabalza fan el seu cim més important


27/07/2017 - L’expedició WOPeak17, patrocinada per Surne, salva el muntanyenc italià Valerio Annovazzi al Gasherbrum II. (Llegir +)

Ja està disponible la nova versió de MOOVE.

Ja està disponible la nova versió de MOOVE.


29/06/2017 - Moove presenta millores que t’ajudaran a tenir un estil de vida més saludable. (Llegir +)


30.000 ànecs vencen el vent en contra a la V Estropatada WOP.

30.000 ànecs vencen el vent en contra a la V Estropatada WOP.


21/06/2017 - Milers de persones van assistir, malgrat la calor, a una especial V Estropatada que va culminar a l’esplanada del Museu Marítim. (Llegir +)

La 5a Estropatada se celebra el diumenge 18 de juny a la ria de Bilbao.

La 5a Estropatada se celebra el diumenge 18 de juny a la ria de Bilbao.


13/06/2017 - La cursa, que organitza WOP, començarà sobre les 13.30 h al pont de Deusto i finalitzarà al pont Euskalduna. (Llegir +)Nosaltres

Seguim creixent amb tu

Surne fa més de 100 anys que és amb tu i els teus. Això ens converteix en una de les mútues amb més història i més experiència, i el més important: sabem aprofitar aquesta experiència.
La nostra tasca diària és treballar per a tu i dissenyar productes de previsió i inversió que s’adaptin a la teva forma de vida i a les canviants necessitats dels qui més vols.
Tota la seguretat i tota la tranquil·litat la tens amb SURNE, Seguros & Pensiones.


Les solucions de previsió per a tot allò que més volem són múltiples, així com les possibilitats d’inversió, ja sigui per obtenir una ràpida rendibilitat o bé una jubilació tranquil·la. Per tot això, convé estar ben assessorat a l’hora de decantar-se per una assegurança o una inversió. Aquí podràs trobar assessorament i resoldre els dubtes que puguin sorgir. (Llegir +)


Qualitat des de sempre

La qualitat no és simplement fer les coses bé, sinó, a més, fer-les de la manera correcta. Així és com entenem la qualitat a SURNE. Per això, ens dediquem dia a dia a mirar de millorar al màxim possible la gestió de l’entitat i la comunicació amb els nostres assegurats. (Llegir +)

Informació corporativa

SURNE, Mutua de Seguros és una entitat d’un ampli abast social, com demostren els nostres més de 100 anys d’història. Durant tot aquest temps, ens hem guiat per una filosofia que aposti per tornar a la societat la confiança que diposita en nosaltres. Per tot això, i en ser una entitat sense ànim de lucre, donem suport a projectes i iniciatives que considerem que fan millor la societat en què desenvolupem la nostra tasca diària. (Llegir +)