Benvinguts al lloc web de Surne

 

Moove. Actividad y bienestar.
 
 

Buscador

Notícies

SURNE ASSISTEIX A LA PRIMERA REUNIÓ DEL CERCLE DE CONFIANÇA DE LA FUNDACIÓ INADE A SANTIAGO

SURNE ASSISTEIX A LA PRIMERA REUNIÓ DEL CERCLE DE CONFIANÇA DE LA FUNDACIÓ INADE A SANTIAGO


06/03/2018 - El Centre d’Estudis Avançats de la Universitat de Santiago de Compostel·la va acollir la primera reunió ordinària de l’exercici 2018 del Cercle de Confiança de la Fundació Inade. (Llegir +)

SURNE, 1a COMPANYIA EN VIDA RISC/ACCIDENTS I UNA DE LES MÉS BEN VALORADES EN ESTALVI

SURNE, 1a COMPANYIA EN VIDA RISC/ACCIDENTS I UNA DE LES MÉS BEN VALORADES EN ESTALVI


26/02/2018 - El passat 20 de febrer de 2018, l’Associació Espanyola de Corredories d’Assegurances (ADECOSE) va presentar els resultats de la IX edició del BARÒMETRE ADECOSE 2017. (Llegir +)


SETMANA DE L’ASSEGURANÇA 2018

SETMANA DE L’ASSEGURANÇA 2018


25/01/2018 - Surne participarà en la celebració de la XXV edició de la Setmana de l’Assegurança a Madrid. (Llegir +)

Des de Surne et volem desitjar unes bones festes i...

Des de Surne et volem desitjar unes bones festes i...


22/12/2017 - un gran any 2018 ple de nous projectes. (Llegir +)Nosaltres

Seguim creixent amb tu

Surne fa més de 100 anys que és amb tu i els teus. Això ens converteix en una de les mútues amb més història i més experiència, i el més important: sabem aprofitar aquesta experiència.
La nostra tasca diària és treballar per a tu i dissenyar productes de previsió i inversió que s’adaptin a la teva forma de vida i a les canviants necessitats dels qui més vols.
Tota la seguretat i tota la tranquil·litat la tens amb SURNE, Seguros & Pensiones.


Les solucions de previsió per a tot allò que més volem són múltiples, així com les possibilitats d’inversió, ja sigui per obtenir una ràpida rendibilitat o bé una jubilació tranquil·la. Per tot això, convé estar ben assessorat a l’hora de decantar-se per una assegurança o una inversió. Aquí podràs trobar assessorament i resoldre els dubtes que puguin sorgir. (Llegir +)


Qualitat des de sempre

La qualitat no és simplement fer les coses bé, sinó, a més, fer-les de la manera correcta. Així és com entenem la qualitat a SURNE. Per això, ens dediquem dia a dia a mirar de millorar al màxim possible la gestió de l’entitat i la comunicació amb els nostres assegurats. (Llegir +)

Informació corporativa

SURNE, Mutua de Seguros és una entitat d’un ampli abast social, com demostren els nostres més de 100 anys d’història. Durant tot aquest temps, ens hem guiat per una filosofia que aposti per tornar a la societat la confiança que diposita en nosaltres. Per tot això, i en ser una entitat sense ànim de lucre, donem suport a projectes i iniciatives que considerem que fan millor la societat en què desenvolupem la nostra tasca diària. (Llegir +)