Benvinguts al lloc web de Surne

 

Moove. Actividad y bienestar.
 
 

Buscador

Notícies

SURNE revalida el títol de millor companyia de VIDA en el Baròmetre ADECOSE 2016

SURNE revalida el títol de millor companyia de VIDA en el Baròmetre ADECOSE 2016


23/02/2017 - El passat 7 de febrer de 2017, l’Associació Espanyola de Corredories d’Assegurances (ADECOSE) va presentar els resultats de la VIII Edició del BARÒMETRE ADECOSE 2016: Estudi sobre la qualitat de servei de les companyies asseguradores. (Llegir +)

SURNE entra en el TOP 20 del Rànquing de Presència a Internet publicat per Innovación Aseguradora

SURNE entra en el TOP 20 del Rànquing de Presència a Internet publicat per Innovación Aseguradora


23/02/2017 - SURNE ha aconseguit accedir al TOP 20 del Rànquing de Presència a Internet publicat per Innovación Aseguradora. Aquest rànquing, de freqüència semestral, analitza diferents aspectes en línia de les companyies, com ara la pàgina web, els blocs, les xarxes socials… (Llegir +)


Surne patrocina la cursa solidària Corre por lo Justo

Surne patrocina la cursa solidària Corre por lo Justo


22/02/2017 - Organitzada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid, celebra el Dia Internacional de la Justícia Social, amb el foment de la responsabilitat social de l’advocacia madrilenya entre els professionals del sector jurídic i entre la ciutadania en general. (Llegir +)

SURNE ASSISTEIX A L’ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL CERCLE DE CONFIANÇA DE LA FUNDACIÓ INADE A LA CORUNYA

SURNE ASSISTEIX A L’ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL CERCLE DE CONFIANÇA DE LA FUNDACIÓ INADE A LA CORUNYA


21/02/2017 - La Fundació Inade és una organització sense ànim de lucre, classificada “d’interès per al foment de l’economia de Galícia”, que transmet coneixement en matèria de gestió del risc i l’assegurança. (Llegir +)Nosaltres

Seguim creixent amb tu

Surne fa més de 100 anys que és amb tu i els teus. Això ens converteix en una de les mútues amb més història i més experiència, i el més important: sabem aprofitar aquesta experiència.
La nostra tasca diària és treballar per a tu i dissenyar productes de previsió i inversió que s’adaptin a la teva forma de vida i a les canviants necessitats dels qui més vols.
Tota la seguretat i tota la tranquil·litat la tens amb SURNE, Seguros & Pensiones.


Les solucions de previsió per a tot allò que més volem són múltiples, així com les possibilitats d’inversió, ja sigui per obtenir una ràpida rendibilitat o bé una jubilació tranquil·la. Per tot això, convé estar ben assessorat a l’hora de decantar-se per una assegurança o una inversió. Aquí podràs trobar assessorament i resoldre els dubtes que puguin sorgir. (Llegir +)


Qualitat des de sempre

La qualitat no és simplement fer les coses bé, sinó, a més, fer-les de la manera correcta. Així és com entenem la qualitat a SURNE. Per això, ens dediquem dia a dia a mirar de millorar al màxim possible la gestió de l’entitat i la comunicació amb els nostres assegurats. (Llegir +)

Informació corporativa

SURNE, Mutua de Seguros és una entitat d’un ampli abast social, com demostren els nostres més de 100 anys d’història. Durant tot aquest temps, ens hem guiat per una filosofia que aposti per tornar a la societat la confiança que diposita en nosaltres. Per tot això, i en ser una entitat sense ànim de lucre, donem suport a projectes i iniciatives que considerem que fan millor la societat en què desenvolupem la nostra tasca diària. (Llegir +)