Benvinguts al lloc web de Surne

 

Moove. Actividad y bienestar.
 
 

Buscador

Notícies

Des de Surne et volem desitjar unes bones festes i...

Des de Surne et volem desitjar unes bones festes i...


22/12/2017 - un gran any 2018 ple de nous projectes. (Llegir +)

Els plans de pensions més rendibles del sector assegurador

Els plans de pensions més rendibles del sector assegurador


17/11/2017 - La rendibilitat anual ponderada (neta de despeses i comissions) el mes d’octubre dels plans de pensions del sistema individual va ser del 4,9 %, segons les dades d’Inverco. (Llegir +)


El 12 d’octubre celebrarem el WOP Day a Gorbeia

El 12 d’octubre celebrarem el WOP Day a Gorbeia


05/10/2017 - Amb aquest dia es posa fi a l’etapa que suposa WOPeak per a la Fundació WOP. Serà un dia molt especial i obert a tothom que hi vulgui participar. (Llegir +)

Entrades per al Retabet Bilbao Basket a Miribilla

Entrades per al Retabet Bilbao Basket a Miribilla


28/09/2017 - Comença la lliga de bàsquet i Surne acompanya el Retabet Bilbao Basket en una temporada plena d’il·lusió amb la Lliga i l’Eurocup. (Llegir +)Nosaltres

Seguim creixent amb tu

Surne fa més de 100 anys que és amb tu i els teus. Això ens converteix en una de les mútues amb més història i més experiència, i el més important: sabem aprofitar aquesta experiència.
La nostra tasca diària és treballar per a tu i dissenyar productes de previsió i inversió que s’adaptin a la teva forma de vida i a les canviants necessitats dels qui més vols.
Tota la seguretat i tota la tranquil·litat la tens amb SURNE, Seguros & Pensiones.


Les solucions de previsió per a tot allò que més volem són múltiples, així com les possibilitats d’inversió, ja sigui per obtenir una ràpida rendibilitat o bé una jubilació tranquil·la. Per tot això, convé estar ben assessorat a l’hora de decantar-se per una assegurança o una inversió. Aquí podràs trobar assessorament i resoldre els dubtes que puguin sorgir. (Llegir +)


Qualitat des de sempre

La qualitat no és simplement fer les coses bé, sinó, a més, fer-les de la manera correcta. Així és com entenem la qualitat a SURNE. Per això, ens dediquem dia a dia a mirar de millorar al màxim possible la gestió de l’entitat i la comunicació amb els nostres assegurats. (Llegir +)

Informació corporativa

SURNE, Mutua de Seguros és una entitat d’un ampli abast social, com demostren els nostres més de 100 anys d’història. Durant tot aquest temps, ens hem guiat per una filosofia que aposti per tornar a la societat la confiança que diposita en nosaltres. Per tot això, i en ser una entitat sense ànim de lucre, donem suport a projectes i iniciatives que considerem que fan millor la societat en què desenvolupem la nostra tasca diària. (Llegir +)