Benvinguts al lloc web de Surne

 

Producte destacat, dependencia
 
 

SURNE MOOVE et regala un QR amb les teves dades personals totalment GRATIS

08/06/2018 A SURNE donem un nou impuls a la nostra app MOOVE. Ara, et regalem una targeta d’accés i adhesius amb el teu codi QR d’emergències per tal que portis la teva informació personal a totes les activitats que facis.
 
Així, en cas d’alguna incidència, els serveis d’emergència tindran a l’instant tota la informació rellevant (el grup sanguini, la persona de contacte, les al·lèrgies a medicaments, les malalties importants…) simplement escanejant aquest codi.
 
Contractant qualsevol producte de SURNE et regalarem una targeta d’activació a MOOVE amb adhesius amb el teu QR d’emergències personalitzat per tal que els puguis enganxar on vulguis. Una vegada rebuda la targeta, només hauràs d’entrar a www.surne.es i seguir les indicacions per registrar-te a MOOVE.
 
MOOVE és una app promoguda per SURNE amb la qual pots millorar i gestionar els teus hàbits de vida, la teva activitat, la teva nutrició i la teva motivació per assolir reptes que ajuden la teva salut.
 
Una aplicació multiplataforma a la qual pots accedir des del teu ordinador o el teu telèfon intel·ligent que t’ajudarà a gestionar la teva activitat, la teva nutrició i les teves dades mèdiques. Descobreix-ho a: http://www.surne.es/es/Moove.htm


Altres notícies

Página: 1 de 11