Benvinguts al lloc web de Surne

 

Producte destacat, dependencia
 
 

Surne participa a Health 2.0 Basque

25/04/2018 El Col·legi de Metges de Bizkaia ha reunit prop de 150 experts en "Tecnologia blockchain en salut i assegurances personals" de Health 2.0 Basque per reflexionar junts sobre la situació actual i les possibilitats de futur.

Blockchain és la tecnologia amb més potencial disruptiu de l’actualitat que pot canviar els procediments i els negocis tal i com els coneixem avui dia i fer-los més democràtics, segurs, transparents i eficients. La seva característica principal és la capacitat per descentralitzar la confiança, una qualitat que permet eliminar els intermediaris en molts processos i serveis empresarials i donar lloc, d’aquesta manera, a nous models de negoci basats en la desintermediació i la col·laboració.

Jaime Areilza, director de Grans Comptes de Surne, va participar en una taula debat sobre blockchain en l’entorn de l’assegurança i va explicar que la tecnologia no és una opció, sinó un fet que és aquí. També va comentar que “encara que funciona molt bé per a assegurances més automatitzades, en alguns casos hi continua havent zones grises on la tecnologia no arriba i fan falta intermediaris”.


Altres notícies

Página: 1 de 10