Benvinguts al lloc web de Surne

 

Producte destacat, dependencia
 
 

Junta General Surne

19/04/2018 El 16 d’abril passat vam celebrar la nostra Junta General, amb l’assistència de més de 600 mutualistes que van acudir a la cita anual. La Junta es va celebrar al Guggenheim Bilbao Museoa i s’hi van presentar els aspectes principals de la gestió portada a terme durant l’any 2017 i els resultats assolits en totes les seves activitats.
 
El president, el Sr. Alberto Uriarte, va destacar les xifres rellevants de l’exercici, qualificat com a notable en els seus diversos aspectes, i va fer un recorregut sobre els projectes més importants portats a terme per l’entitat, en ple creixement i expansió geogràfica.

Durant la seva intervenció, també es va fer una anàlisi crítica sobre la situació econòmica actual i del sector assegurador en general. Per últim, es va destacar l’especial situació dels mercats financers, així com la seva influència en l’esdevenir de la previsió, activitat que SURNE també porta a terme a través de Surnepensión EPSV.
 
Posteriorment, es van repassar les xifres més destacades del tancament de l’exercici i es va posar de manifest la bona marxa de l’entitat, que ha doblat la seva producció en primes i compta amb uns actius totals gestionats superiors a 600 milions d’euros.
 
Es va ressaltar, una vegada més, que SURNE es continua mantenint entre el grup destacat d’entitats asseguradores per nivell de solvència, segons les dades oficials del sector.

La bona marxa de l’entitat s’ha vist ratificada pel fet que Surne ha rebut dels mediadors d’assegurances el premi ADECOSE com a millor companyia en el ram de vida i accidents. Tot un reconeixement per a una companyia com SURNE.

Quant a l’activitat de les EPSV, es van analitzar els bons resultats assolits un any més, amb rendibilitats a un, cinc i deu anys molt per sobre de la inflació mitjana de cada període. D’altra banda, també es va comentar la problemàtica del sector i la necessitat d’un impuls a la previsió social complementària, que sembla estar estancada en els últims anys.

Després de la reunió, els mutualistes assistents van poder gaudir d’un còctel a l’atri del museu.


Altres notícies

Página: 1 de 10