Benvinguts al lloc web de Surne

 

Producte destacat, dependencia
 
 

SURNE ASSISTEIX A LA PRIMERA REUNIÓ DEL CERCLE DE CONFIANÇA DE LA FUNDACIÓ INADE A SANTIAGO

06/03/2018 El Centre d’Estudis Avançats de la Universitat de Santiago de Compostel·la va acollir la primera reunió ordinària de l’exercici 2018 del Cercle de Confiança de la Fundació Inade.

Durant la sessió es va repassar la memòria d’activitats de l’exercici 2017 i es va presentar el Pla d’actuació per a 2018 de la Fundació Inade i de la Càtedra Fundació Inade - UDC: la gestió del risc i l’assegurança.

En la reunió, el director de la fundació, Adolfo Campos, va exposar que “enguany es preveu fer visites a les 500 empreses més importants de Galícia amb la finalitat que coneguin la tasca portada a terme per l’organització”.

Durant la sessió, es van donar a conèixer les claus de l’estudi de recerca sobre la relació entre la gestió del risc i la mortalitat empresarial a Galícia en el període entre 1960 i 2007, que s’ha encarregat a la USC i estarà dirigit pel professor Xoan Carmona Badía.

A partir d’entrevistes i fonts de documentació empresarial, l’estudi buscarà “mostrar que la mortalitat empresarial a Galícia entre 1960 i 2007 estava directament relacionada amb la falta de gestió de riscos”. A més, Carmona va indicar que “una part important del treball serà l’exposició de casos d’estudi que exemplifiquin la situació i mostrin la necessitat d’una política holística i integral de gestió de riscos, una qüestió que cal treballar a Galícia”.

El Consell Assessor de la fundació va sol·licitar a aquesta un suport al sector per assolir una digitalització més gran d’aquest i un apropament més gran a la societat, per, d’aquesta manera, incrementar el seu coneixement sobre el problema de l’envelliment poblacional i les pensions.

SURNE pren part activa d’aquesta iniciativa i hi emmarca la seva presència no només en l’experiència que pot aportar com a companyia, sinó en la política col·laborativa en totes aquelles iniciatives de caràcter social i preventiu que busquin com a finalitat la millora dels serveis i els productes.


Altres notícies

Página: 1 de 11