Benvinguts al lloc web de Surne

 

Producte destacat, dependencia
 
 

SURNE, 1a COMPANYIA EN VIDA RISC/ACCIDENTS I UNA DE LES MÉS BEN VALORADES EN ESTALVI

26/02/2018 El passat 20 de febrer de 2018, l’Associació Espanyola de Corredories d’Assegurances (ADECOSE) va presentar els resultats de la IX edició del BARÒMETRE ADECOSE 2017: Estudi sobre la qualitat de servei de les companyies asseguradores.
 
SURNE revalida per tercer any consecutiu la seva primera posició com a companyia més ben valorada en productes de vida risc/accidents i manté el segon lloc en la categoria de vida estalvi/pensions que va assolir en l’edició anterior.
 
Els resultats de SURNE continuen millorant i la qualitat del seu servei supera el notable alt, de manera que se situa entre les 10 companyies més ben valorades per la qualitat dels seus serveis, i ascendeix fins a la segona posició quan es tracta de companyies amb seu social a Espanya.

Tot això es desprèn del Baròmetre Adecose 2017. Aquests resultats premien l’esforç de millora contínua fet per l’entitat en totes les àrees del negoci i, especialment, en la dedicació als nostres corredors, aposta en què Surne continua treballant dia a dia.
 
En l’estudi hi van participar més de 103 corredories de l’associació, amb més de 950 entrevistes fetes, i van ser analitzades un total de 42 entitats asseguradores.
 
El Baròmetre ADECOSE 2017 es pot consultar des d’aquest enllaç.


Altres notícies

Página: 1 de 11