Benvinguts al lloc web de Surne

 

Producte destacat, dependencia
 
 

L’expedició WOPEAK17 es retroba amb el Gasherbrum

02/06/2017 L’equip format per Alberto Iñurrategi, Juan Vallejo i Mikel Zabalza afronta des d’aquest pròxim 6 de juny de 2017 un nou repte a l’Himàlaia com és enllaçar els cims del Gasherbrum, el G-I i el G-II, de manera continuada per la collada que els uneix sense descendir al camp base, amb l’estil alpí que els caracteritza i sense recórrer a les rutes alpines habituals.

El nou desafiament de la cordada té una doble dimensió: alpina i social. D’una banda, culminen d’aquesta manera la vuitena etapa WOPeak, iniciativa impulsada per la Fundació Walk on Project –que finança l’expedició–, dirigida a la lluita contra les malalties neurodegeneratives i a la divulgació d’aquestes patologies. La iniciativa WOPeak es va marcar com a objectiu assolir el cim dels 8.000 metres en 8 etapes diferents.

WOP neix amb un doble objectiu, com és divulgar la realitat de les malalties neurodegeneratives i finançar projectes científics per investigar teràpies curatives en aquest tipus de malalties. “Estem tremendament emocionats amb la possibilitat que enguany puguem finalitzar aquesta aventura que vam començar el 2010 al Gorbeia. Semblava impossible, però d’això va WOP...”, afirma Mikel Renteria, fundador de WOP.

SURNE ha sabut donar resposta a les necessitats individuals de cada persona i també a col·lectius, com és el cas de WOP, que pel seu origen, filosofia de treball i fites aconseguides reuneix l’esperit que SURNE sempre ha valorat: aportar a aquesta societat tot el que sigui possible.


Altres notícies

Página: 1 de 10